“Θεατραναλύσεις” από το Μαύρο Πρόβατο – Δελτίο Τύπου

Μέσος Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά
()




ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ

-σχετικά με τις δωρεάν Θεατραναλύσεις του Περιοδικού Μαύρο Πρόβατο-

Η Atta labs Inc.- Μαύρο Πρόβατο, δραστηριοποιείται στις τέχνες και προσπαθεί να αφήσει ένα πρωτότυπο στίγμα με τα μεθοδολογικά εργαλεία της, την οργανωτικότητα της και τις δράσεις που διοργανώνει.

Σκοπός της, η ανάδειξη κάθε μορφής τέχνης και ο σεβασμός της στον καλλιτέχνη και στην τέχνη που αυτός ποιεί, δίνοντάς του την ευκαιρία να δραστηριοποιθεί επαγγελματικά στον τομέα του, να εκπαιδεύσει αντίστοιχους καλλιτέχνες και να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του και σε επαγγελματίες κάθε είδους.

Φιλοσοφία της ειναι η ανάδειξη κάθε νέου καλλιτέχνη, ανεξαρτήτως πιστοποιήσεων. Η Atta labs Inc.- Μαύρο Πρόβατο, στηρίζει το νέο καλλιτέχνη και κάθε νέα καλλιτεχνική προσπάθεια, εφ’ όσον αυτή διατήρεί ήθος, ειλικρίνεια και μεθοδικότητα.

Στα πλάισια των δράσεων της, επιθυμούμε η θεατρολόγος-θεατροαναλύτρια μας Μαρία-Ευθυμία Γιαννάτου να παρευρεθεί κοντά σας, την στιγμή της καλλιτεχνική σας δημιουργίας και να καταγράψει στο Περιοδικό μας (Περιοδικό Μαύρο Πρόβατο, http://narrativa,gr) με επιστημονικό τρόπο το πολιτιστικό γεγονός που δημιουργήσατε. Μέσω της διαδικασίας αυτής θέλουμε να εξαλείψουμε την επικριτικότητα και το προσωπικό ύφος απο τις θεατροαναλύσεις στα θεατρικά γίγνεσθαι, να εντρυφήσουμε στην παρατήρηση και την εξεταση υπό την σκοπιά της ανάλυσης η οποία θα αποτελέσει μια βοηθητική, επιστημονική αρωγό και πρόταση, ακόμα και για τον ίδιο τον καλλιτέχνη ή τον καλλιτεχνικό φορέα.

Τα παρακάτω αποτελούν δείγμα της δουλειάς της :

1. http://narrativa,gr/article/747
2. http://narrativa,gr/article/576
3. http://narrativa,gr/article/613

Οι ενδιαφέρομενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για τη δωρεάν θεατρανάλυση και περίληψη της ανάλυσης αυτής στο Περιοδικό Μαύρο Πρόβατο, με την παροχή μιας διπλής πρόσκλησης στο ταμείο του χώρου παρουσίασης, στο όνομα Περιοδικό Μαύρο Πρόβατο.

Ιστοσελίδες:

http://www.attalabs.com/
http://www.mavroprovato.org/
Emails:

[email protected]
[email protected]

Υπέυθυνος επικοινωνίας για το Περιοδικό Μαύρο Πρόβατο:

Μαρία-Ευθυμία Γιαννάτου,
θεατρολόγος-θεατραναλύτρια
[email protected]

Σχετικά με την Atta Labs Inc. και τις υπηρεσίες Μαύρο Πρόβατο

Η Atta Labs Inc. δημιουργήθηκε το 2015, από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Ερνέστο Μουρελάτο, ως πιο ολοκληρωμένη συνέχεια της Καλλιτεχνικής εταιρίας “Ομάδα Τεχνών Μαύρο Πρόβατο” (2005-2012). Αποτελείται από τρία διαφορετικά μέρη, αλληλένδετα μεταξύ τους.

  • Το “Μαύρο Πρόβατο”, φάσμα δημιουργικών υπηρεσιών
  • Το “Atta Labs Edu”, απευθυνόμενο σε επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς και γονείς
  • Το “Atta Labs Social”, με μη κερδοσκοπικές δράσεις για την ευημερία της κοινωνίας
    • Σκοπός:

      Ο σκοπός της Atta Labs Inc. είναι να προσφέρει ποιοτικές, οικονομικές και ουσιώδεις λύσεις στα πεδία που δραστηριοποιείται, να φέρνει σε επαφή τους καλλιτέχνες με επαγγελματικά περιβάλλοντα μέσα στα οποία να μπορούν να αξιοποιούν τις αποθήκες ικανοτήτων τους, να εκπαιδεύει τους καλλιτέχνες και τους επαγγελματίες του σήμερα και του αύριο.

      Στόχος:

      Να διατηρεί ένα σταθερά αυξανόμενο πυρήνα συμμετεχόντων στους κόλπους της, να δουλεύει αδιάκοπα για την ευημερία και ανάπτυξη των καλλιτεχνικών, εκπαιδευτικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων της, να εξερευνά τα καλλιτεχνικά, εκπαιδευτικά και κοινωνικά όρια, να πρωτοπορεί χωρίς να χάνει την επαφή με τις ρίζες, να τους παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον ως προς εργασία και δημιουργικότητα στα μέλη της και να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση όσον αφορά την οργανωτικότητα και τη μεθόδευση των εργασιών και των υπηρεσιών της.

      Σου άρεσε;

      Κλίκαρε πάνω σε ένα αστέρι για να βαθμολογήσεις.

      Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

      Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

      Λυπούμαστε που αυτή η ανάρτηση δεν ήταν ενδιαφέρουσα για σένα!

      Ας βελτιώσουμε αυτήν την ανάρτηση!

      Πες μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε αυτήν την ανάρτηση;

Share your love